Algemeen

Mo’s Hondenuitlaatservice is actief in Brielle, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Nieuwenhoorn.


De wandelingen duren maximaal een uur.


De honden worden in een comfortabele bus veilig vervoerd. In de bus zit een antislip zeil voor hygiëne en tegen het uitglijden. Ook bevat de bus afgesloten benches. Bij meerdere honden kunnen er nog twee benches bij gezet worden. Door de climate control is de temperatuur in de bus altijd aangenaam voor je hond.


Op maandag t/m vrijdag kan je hond uitgelaten worden of kan je puppy bij Mo’s Hondenuitlaatservice terecht. In het weekend is er vakantieopvang. Doordeweeks wordt je hond opgehaald tussen +/- 11:00 – 13:00, uitzonderingen daargelaten.


Persoonlijke verzorging houdt niet alleen een warme slaapplaats en een maaltijd in. Het draait om het karakter, de sociale vaardigheden, het verleden of rugzakje, de gewenning van thuis en zoveel meer. Gratis knuffels bijvoorbeeld! En door jarenlange ervaring weet ik precies hoe honden zich voelen en wat ze nodig hebben. Ik heb ook altijd na de eerste keer ophalen van je hond s’avonds even contact hoe het is geweest. Zo heb je altijd een goede kijk hoe je hond het heeft gehad tijdens je afwezigheid, want persoonlijke aandacht voor jou en je hond vind ik heel belangrijk!


Mo’s Hondenuitlaatservice is gediplomeerd en heeft meer dan 12 jaar ervaring. De bus beschikt over een EHBO-kit die in geval van calamiteiten gebruikt kan worden.


Prijzen

Je hond kan vanaf € 9 uitgelaten worden. Voor alle tarieven klik hier.


Ja, bij aanschaf van een strippenkaart (3 maanden geldig) krijg je korting op een losse uitlaatbeurt van € 13,-. Met een strippenkaart van vijf uitlaatbeurten kost het uitlaten € 11 per keer. Bij een kaart van tien kost het € 10 per keer en bij een strippenkaart van twintig kost het je € 9 per uitlaatbeurt. Klik hier voor alle tarieven »


Ja, je ontvangt op de tweede hond 25% korting op de hondenuitlaatservice tarieven. Voorwaarden: de honden moeten op één adres wonen en zijn van dezelfde eigenaar.


Een strippenkaart is 3 maanden lang geldig.


Vakantieopvang

Wil je een dagje weg met je hond, dan is dat geen probleem. Bel/stuur een berichtje naar 06-44678677 of stuur een e-mail naar monique@mo-hondenuitlaatservice.nl om de mogelijkheden te bespreken. Een dagje weg kost € 16,- per dag en voor € 17,- wordt de hond gebracht en gehaald. In het weekend is er vakantieopvang.


Ja, het is mogelijk dat ik je hond kom ophalen als je op vakantie gaat. Neem gerust contact op (06-44678677). Het halen en brengen voor de opvang kost € 10. Voor alle prijzen, check de tarievenpagina.


Puppybehandeling

Vanaf het moment dat een puppy bij jou in huis woont, kan deze terecht bij Mo’s Hondenuitlaatservice; je puppy krijgt zelfs een speciale behandeling van ongeveer vier uur! En het mooie is: deze service kost niets extra. Lees hier meer over puppyverzoring »


Contact

Heb je een vraag? Neem gerust contact op! Om contact op te nemen kan je:


Een eerste kennismaking met jou en de hond begint met een intakegesprek. Om een intakegesprek in te plannen kan je even met mij bellen of appen via 06-44678677, of stuur een mail naar monique@mo-hondenuitlaatservice.nl. Ik zal dan contact met je opnemen!


Ik ben Monique van Alteren en ik heb Mo’s Hondenuitlaatservice opgericht in 2005. Na jarenlang voor diverse werkgevers gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders. Mijn liefde en passie voor honden heeft mij doen besluiten om een eigen uitlaatservice te beginnen. Na vele studies en cursussen is Mo’s Hondenuitlaatservice een feit geworden. Naast de hondenuitlaatservice is vooral de puppybehandeling een groot succes geworden en algemeen bekend in Brielle, Hellevoetsluis en Zwartewaal. Wil je een keer kennis maken? Neem gerust contact op!

 

Monique van Mo's Hondenuitlaatservice
Monique van Mo’s Hondenuitlaatservice