1. Contact

Heb je interesse om je hond uit te laten door Mo’s Hondenuitlaatservice, neem dan contact op via de telefoon 06-44678677 of stuur een mailtje naar bruin.monique@hotmail.com.

2. Kennis maken

Na het eerste contact volgt een intakegesprek bij je thuis. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek maak ik niet alleen kennis met je hond, maar leren we elkaar ook beter kennen. Want je vertrouwt je viervoeter tenslotte niet zomaar aan iedereen toe. Tijdens het gesprek bespreken we het karakter van je hond, zaken waar ik rekening mee moet houden en op welke dagen je hond uitgelaten wordt. Met een intakeformulier zetten we gemaakte afspraken op papier.

3. Afspraken maken

Tijdens het intakegesprek worden er afspraken gemaakt en wordt je uitgelegd wat de voorwaardes zijn om je hond mee te nemen. Voor meer informatie over de algemene voorwaardes, zie Algemene voorwaarden.

4. Mee met de uitlaatservice

Dan is het zover, je hond gaat mee! De eerste keer wordt je hond als eerste opgehaald, zodat hij tijdens de rit rustig kennis kan maken met de andere honden. Het is belangrijk dat je hond met alle rassen om kan gaan, zowel in de auto als tijdens de wandeling. Je hond wordt ook eerst aangelijnd uitgelaten om te zien hoe hij reageert op de roedel. Pas als het vertrouwen goed is wordt je hond losgelaten met de andere honden. Het welzijn van de honden staat immers voorop.

5. Op de hoogte blijven

Na de eerste uitlaatbeurt wordt je in de avond gebeld hoe de uitlaatbeurt is verlopen, aangezien het net is of je hond voor het eerst naar de crèche is geweest. Eventuele bijzonderheden worden ook besproken zodat je helemaal op de hoogte bent.  Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je hond dan wordt dit altijd via een aantekening of persoonlijk met je gecommuniceerd. Mocht je zelf informatie willen delen, dan kan je altijd contact opnemen via de telefoon, WhatsApp, mail of post. Zo blijven we helemaal up-to-date!

6. Speciale Puppybehandeling

Heb je een puppy? Dan ben je bij Mo’s Hondenuitlaatservice aan het goede adres! Met de speciale puppy behandeling die uniek is in de regio, wordt er nét dat beetje extra zorg gegeven naar je puppy. In deze behandeling krijgt je puppy alle aandacht die hij nodig heeft aangezien hij nog niet zo lang alleen kan blijven. Ook wordt ervoor gezorgd dat hij niet een uur wandelt, iets wat voor een puppy absoluut niet mag. Bij Mo’s Hondenuitlaatservice blijft de pup dus langer. Hij loopt mee op aangepaste tijd naar leeftijd en moet daarna rusten bij mij in de kennel. Hij krijgt tevens zijn eten en wordt extra uitgelaten. Een puppy is ongeveer dus 4 uurtjes bij mij en wordt dan naar huis gebracht. Als de pup een half jaar is wordt dit weer omgezet naar een gewone uitlaatservice.

Voordelen puppybehandeling:

  • Volop aandacht – je puppy blijft niet lang alleen
  • Wandelingen op aangepaste tijd naar leeftijd
  • Voldoende rust
  • Lange behandeling van 4 uur

7. Afmelden

Je kunt bij mij een uitlaatbeurt afzeggen tot 18:00 uur op de dag voorafgaand aan de uitlaatdag. Bel of stuur een appje (06-44678677) of stuur een e-mail naar bruin.monique@hotmail.com

De uitlaatbeurt wordt dan niet in rekening gebracht.