Wie is Mo?

Ik ben Monique van Alteren en ik heb Mo’s Hondenuitlaatservice opgericht in 2005. Na jarenlang voor diverse werkgevers gewerkt te hebben, was ik toe aan wat anders. Mijn liefde en passie voor honden heeft mij doen besluiten om een eigen uitlaatservice te beginnen. Na vele studies en cursussen is Mo’s Hondenuitlaatservice een feit geworden. Naast de hondenuitlaatservice is vooral de puppybehandeling een groot succes geworden en algemeen bekend in Brielle, Hellevoetsluis en Zwartewaal.

Plezier van je hond staat voorop

Door jarenlange ervaring weet ik precies hoe honden zich voelen en wat ze nodig hebben. Ik vind het erg belangrijk dat er een leuke klik is met je hond en dat hij veel plezier heeft!

Monique van Mo's Hondenuitlaatservice
Monique van Mo’s Hondenuitlaatservice

In de onderstaande bus haal ik alle honden op.

Mo's Hondenuitlaatservice - Bus

De bus waarin de honden worden vervoerd beschikt over het volgende:

  • Antislip zeil ter hygiëne en tegen het uitglijden
  • Afgesloten ruimte achter voor de kleine tot middelgrote hond
  • Zijdeur waar grote honden apart vervoert kunnen worden
  • Climate control
  • EHBO kit

Contact

Wil je in contact komen met Monique? Bel naar 06-44678677 of stuur een mailtje naar bruin.monique@hotmail.com